Otevíráme pobočku na Slovensku!

21.11.2023

1

Jsme velmi rádi, že vám můžeme oznámit otevření naší dlouhou dobu připravované pobočky v Košicích! Díky tomu budeme blíže zákazníkům na Slovensku a jsme nadšení, že s nimi budeme úzce spolupracovat.

 

Proč?

Jednou ze strategických činností 3Dees Industries s.r.o. je rozšiřovat povědomí o aditivních technologiích a výrobě ve firmách a výzkumných organizacích. Dlouhodobě se věnujeme oblasti 3D tisku a 3D skenování a to v Česku, na Slovensku i Ukrajině.

Naší zásadou je, že v každé zemi, kde působíme, chceme být trvale fyzicky přítomni, abychom co nejlépe rozuměli našim zákazníkům. V posledních dvou letech jsme se intenzivně věnovali aktivitám na Ukrajině a v Česku. Letos přichází na řadu také Slovensko, které jsme dosud obsluhovali primárně z Česka a byl nejvyšší čas to změnit.

 

Kde?

Osobně se s námi můžete potkat na adrese Mäsiarská 74 v Košicích, na půdě Strojnické fakulty Technické univerzity, se kterou dlouhodobě spolupracujeme. V prostorách Laboratória revezného a digitálného inžinierstva tak budeme rozvíjet projekty výzkumu a vývoje v akademickém prostředí a zároveň řešit aplikace a služby pro firmy.

 

Kdo?

Slovensko dostal na starost náš kolega a košický rodák Juraj Sulaček, který se po několikaletém působení v Česku přesunul domů. Jeho rozhodnutí se ideálně spojilo s dlouhodobou potřebou mít na Slovensku zkušeného a spolehlivého zástupce. Juraj se tedy bude věnovat slovenským zákazníkům a bude postupně budovat tým v košické pobočce.

Načítám